0

Р уска журналистка забърква един от най-големите сексскандали в световния футбол, след като обвинява Диего Марадона в опит да я изнасили.

Това се случва при посещението на аржентинската легенда в Русия ден преди срещата му с руския президент Владимир Путин. Според младата и засукана лайфстайл репортерка Екатерина Надолска футболната легенда се е опитал да я прелъсти сексуално, като я поканил директно да вземе интервю с него в хотелската му стая вместо в лобито на хотела в Санкт Петербург. Какво се случва в хотелската стая знаят само журналистката и Божията ръка на футболната легенда. А двете версии тотално се разминават. Репортерката разказва, че докато били в лобито на хотела, дон Диего бил учтив и внимателен. Поведението му обаче се променило, след като успял да я убеди да отиде в неговата стая. „Веднага след като влязохме в стаята Диего Марадона затвори вратата, дръпна ми роклята и след това направо не искам да си спомням, нито пък да влизам в подробности“, разказва журналистката. Все пак пред колегите си от някои от най-известните спортни и клюкарски издания Катя успява да си спомни и нещо повече от случилото се в хотелската стая. А дали пък не и срещу солидна финансова стимулация?!

Агресия

„Когато Марадона усети, че няма да му пусна и му се съпротивлявам, той изведнъж стана агресивен. Започна да крещи и да хвърля по мен и из стаята всякакви предмети. Може би в този момент и аз трябваше да си тръгна, но в мен изведнъж заговори гордостта. Откъде накъде той ще се държи така с мен. Започнах и аз да крещя и да хвърлям. И го заплаших, че ще извикам полицията. И тук започна да се случва нещо, което доста ме изплаши. В стаята влезе неговият бодигард, който изглеждаше като убиец и започна да ми крещи. След това Марадона започна да ми подхвърля банкноти, общо бяха около 500 евро. Охранителят извика: „Какво искаш бе, боклук? Пари ли? Ето, вземи си ги и се махай!“. Марадона също ругаеше нещо на своя език. Аз обаче отказах да приема и една банкнота и казах, че няма да си тръгна от стаята, докато не дойде полиция. Опитах да набера номера на милицията, но Марадона ми взе телефона и го счупи. А след това нареди на охраната си: „Изхвърли я тази веднага оттук!“. В този момент дойдоха служителите от руските служби за сигурност. Помислих, че те ще ме защитят, но се случи точно обратното. Те ме изхвърлиха навън и ме предупредиха да забравя какво се е случило вътре и да не споменавам името на Диего Марадона, за да не стане международен скандал. След това те ме отведоха в полицейското управление и там чух един от началниците им да казва: „Разкарайте я вече тая кучка и я накарайте да млъкне!“. Изплаших се много и не събрах смелост да подам официална жалба за опит за изнасилване срещу Диего Марадона. Нямах никакъв шанс да спечеля в съда“, разказва журналистката Екатерина Надолска. Нейният разказ за случилото се обаче предизвиква различни и понякога противоречиви отзиви и мнения в социалните мрежи.

Реакции

Привържениците на дон Диего от цял свят обвиняват рускинята, че чрез набеждаването се е опитала да спечели пари и слава от него чрез изнудване. „Стотици ми се нахвърлиха с обиди и ругатни, без да знаят истината за случилото се. Получавах писма и имейли от рода на: „Ти си една журналистическа курва“, „Уличница, как не те е срам да хвърляш кал по най-великия футболист?!“, „Кравата Катя е решила да измъкне милиони от Марадона!“. За щастие хората, които ме познават лично, не се вързаха на подобни писания и останаха зад мен с подкрепата си“, споделя журналистката Катя. Макар и никъде в официалните журналистически съобщения и статии да не се пише, но в социалните мрежи се лансира версията, че по време на срещата си с руската журналистка дон Диего е бил „яко в джаза“ под въздействието на любимия си коктейл от твърди наркотици. Самият Марадона като че ли не обръща внимание на случилото си и на обвиненията на руската журналистка към него. Ден по-късно той се среща с руския президент Владимир Путин и споделя с него, че би бил особено щастлив да се премести да живее в Русия и да стане руски гражданин. Ако се вярва на злите езици и жълтите медии, след като се освестил, дон Диего повикал Катя и се реванширал за причинените й неудобства. Това обаче все още е въпрос на слухове.

Скандалът с руската журналистка не е първият, в който е замесено името на Божията ръка. През 2006 г. името на Марадона е набъркано в скандал със съпругата на друг известен футболист - Мауро Икарди. Според аржентинската актриса Мирта Легранд Уанда Нара-Икарди била любовница на Марадона, като двамата често се срещали и без изобщо да се крият си спретвали бурни купони, завършващи с креватни изпълнения.

Вляво: Уанда Нара, която слага рога на съпруга си с дон Диего., Вдясно: Руската журналистка Екатерина Надолска и Диего Марадона преди скандала.

 Вляво: Уанда Нара, която слага рога на съпруга си с дон Диего., Вдясно: Руската журналистка Екатерина Надолска и Диего Марадона преди скандала.

Скърцане

„Една нощ аз бях в президентския апартамент на хотел в Мар дел Плата и цяла нощ не можах да заспя заради бурния секс между Марадона и Уанда. Местеха се мебели, чуваха се какви ли не шумове и звуци. През деня ги срещнах и попитах направо те ли вдигаха шум през цялата нощ. Не ми отговориха нищо, но по погледа им ми стана ясно, че са били те“, споделя актрисата Мирта Легранд.

През 2021 г. името на Диего Армандо Марадона отново бе забъркано в сексскандал, този път с участието на непълнолетна. 37-годишната кубинка Мевис Алварес разпространява в жълти медии снимка, на която е в легло с известния футболист.

Мевис Алварес разказва за връзката си с Диего.

 Мевис Алварес разказва за връзката си с Диего.

Според кубинката снимката е от периода 2000-2004 г., когато тя е само на 16 години и е непълнолетна. А дон Диего е в Куба по покана на диктатора Фидел Кастро да се лекува от наркотичните си зависимости. Двамата се запознават и футболистът успява да я вкара в леглото си.

Насилие

По време на кратката им връзка Марадона упражнявал физическо насилие над 16-годишната лолитка, скубел й косите и я карал да прави с него секс насила. Освен това Мевис Алварес обвинява дон Диего, че я е карал насила да взема наркотици, както и да си направи операция за увеличаване на гърдите. Кубинката твърди, че едва след смъртта на Марадона се престрашила да разкаже за историята си с него. „Приживе не можех и да си помисля да го направя, защото Марадона щеше да ме смачка. Но след смъртта му реших, че хората трябва да знаят истината за този, когото толкова много превъзнасят“, споделя доня Алварес. Впрочем нейният разказ, подобно на този на руската журналистка Надолска, се приема на нож от привържениците на футболната легенда, които я обвиняват, че цели да постигне своите пет минути слава и да спечели пари от измислената си история, която топи и очерня аржентинската футболна легенда.

И щерката не пада по-далеч от бащата

Дъщерята на Диего Марадона не остава по-назад от именития си татко що се отнася до забъркването си в сексскандали.

Диего Марадона с дъщеря си Далма.

 Диего Марадона с дъщеря си Далма.
gettyimages

През 2014 г. Далма Марадона попада в епицентъра на скандал, след като някои световни медии публикуват сензационната информация, че тя е участвала в порнофилм. В интернет дори се показва видеоклип, който обаче само минути по-късно е свален и повече не се появява. Самата Далма отрича да е участвала в подобен филм и като доказателства сочи, че няма татуировките и пиърсинга на девойката от клипа.