0

Р ежисьорът Йоаким Ронинг, който стои зад успеха на кинохитове като „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ и „Кон-Тики“, публикува кадри от последния си филм Young Woman and the Sea, на които се вижда и българският актьор Антон Порязов.

„Телеграф“ пръв писа, че родният артист снима край Варна преди две години заедно с Дейзи Ридли лентата за първата жена, преплувала Ламанша, във Варна.

Форма

„Снимките са от терен, от плажа на Паша Дере на морето. Това е една от сцените, в които ние изваждаме един от плувците от морето“, сподели ни Порязов. Той разкри, че все още не е имал възможността да гледа продукцията на легендарния Джери Брукхаймър за „Дисни“, но се надява в нея да види една от любимите си сцени. „Имаме с Дейзи Ридли откъс от песен, в която тя започва да пее и аз заедно с няколко от т.нар. плувци започваме да й пригласяме и да пеем с нея. Надявам се тази сцена да е останала в монтажа“, казва Тони. По време на снимките той е в изключително добра форма – с под 9% подкожни мазнини.

Костюми

Антон Порязов разкри, че по време на снимките е имал няколко костюма, с които се е появявал на екран. Единият е бил от вълнен плат, за него актьорът си спомня, че му е било много топло. „Невероятно преживяване беше. Наистина много големи спомени ще ми останат до живот. Екипът наброяваше близо 700 човека“, сподели ни Тони, който прекарва на снимачната площадка близо две седмици.