0

Ш окиращо видео на актьора Шая ЛеБьоф показва как се готви да се бие с група мъже пред пъб в Единбург .

38-годишният ЛеБьоф, видимо в нетрвзво състояние, крещи „да вървим, тук съм“, близо до бар OX184. Според The Sun служител на заведението видял актьора в кръчмата миналия петък вечерта, където той той се държал прилично, докато не излязъл навън.

Инцидентът от миналата седмица в Единбург следва поредица от противоречия, които продължават да хвърлят сянка върху проблемния актьор през последните няколко години. През 2011 г. той също беше заснет по време на свада пред Cinema Public House. Актьорът беше ударен с юмрук от мъж без риза.

През 2014 г. ЛеБьоф беше арестуван, след като смути представление на мюзикъла „Кабаре“ на Бродуей в Ню Йорк. Той се призна за виновен в нарушение на обществения ред и след това записа в клиника заради алкохолна зависимост. Шая също беше арестуван за пиянско сбиване в Ню Йорк през 2017 г. , а по-късно през същата година за непристойно поведение в Савана, Джорджия, когато стана агресивен към полицай, когото беше помолил за цигара.

При друг инцидент през 2020 г. Шяа беше обвинен в побой и кражба, след като влезе в словесен спор с мъж в Лос Анджелис. През същата година звездата от „Трансформърс“ беше обвинен в сексуално насилие, нападение и емоционален стрес от бивша своя приятелка.