0

К ание Уест и Бианка Ченсори ритнаха канчето.

Кание Уест и Бианка Сенсори се развеждат след по-малко от две години брак.

Двойката премина през труден период и голяма брачна криза, съобщава американският портал "TMZ", цитиран от  Zena.

Американските медии съобщиха, че Кание Уест и Бианка Ченсори са казали на близките си приятели, че са се разделили преди няколко седмици.

Твърди се, че известният музикант е съобщил на най-близките си, че смята да се разведе с привлекателната австралийка и да се премести в Токио.

Предполагаемият им развод беше предизвикан от скорошното пътуване на Бианка до родната й Австралия, където отиде да прекара известно време със семейството и приятелите си.

За последно двойката е видяна заедно на 20 септември в Токио, придружена от две от четирите деца на Кание от брака му с Ким Кардашиян. След това обаче Уест се появи на публично място изключително сам.

 Двойката официално се ожени през 2022 г., месец след финализирането на развода на Кание с Ким Кардашиян. Съпрузите вдигат много шумотевица, където и да се появят, най-вече заради ексцентричната разголеност на красивата Бианка. Твърди се, че рапърът я "принуждава" да носи толкова провокативни дрехи, а на няколко пъти нейни близки са изразявали опасенията си, че Кание я "контролира".