0

Ф ънки призна пред „Телеграф“, че майтапчийската шапка с член му е подарък лично от Катя и Здравко от „Ритон“. Миналата вечер Димитър Ковачев я показа в Бургас на купонджийско шоу на групата „Черно фередже“.

Фънки се похвали с майтапчийската шапка.

 Фънки се похвали с майтапчийската шапка.
ФЕЙСБУК ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ

Употреба

„Тази шапка е голям майтап и ми е скъп подарък от моите приятели Катя и Здравко от „Ритон“, които бяха на турне в Америка и някъде там са я видели и ми я донесоха. Влиза ми в страхотна употреба, когато правим концертите си“, с усмивка сподели Фънки пред „Телеграф“.

Твърдата мъжка част на фереджето.

 Твърдата мъжка част на фереджето.

В Бургас „Черно фередже“ са правили своето прочуто второфевруарско шоу, на което мъжката част от групата се облича с рокли и си слага всякакви дамски аксесоари. А идеята е купон да става.

„Сигурно е било много забавно и стилно. И сигурно сте спечелили още фенове. Но загубихте  един от 2 десетилетия. „Евроатлантическите“ превъплъщения не са ми по вкуса“, написа почитател на групата в страницата им във Фейсбук под снимка на Фънки с розова рокля на бели точки. „Това е един голям майтап, ние правим това шоу с дамските дрехи от доста отдавна и в допълнение мога да кажа, че и ние не сме по т.нар. евроатлантически превъплъщения“, коментира по този повод Фънки, като леко намекна, че почитателите им трябва отдавна да са запознати с тази част от творчеството на „Черно фередже“. Иначе групата подготвя нов албум. Ковачев разказа, че вече са пуснали част от песните си и публиката им ги приема много добре. И добави: „Парчетата са с типичните хапливи текстове за „Черно фередже“, но с нови аранжименти“.

Кецове

Преди време с ходенето си отвъд океана дует „Ритон“ донесе и кецове на тв водещия Драго Драганов. Обувките бяха взети от щанда на една от големите световни порнографски компании и носят нейната емблема. Явно са взели и други подходящи сувенири.

Автор: Василена Маринова