0

Л егендарният дует „Ритон“ издирва старите си вокалистки, балерини и музиканти от групата, за да ги поканят като специални гости на юбилейния им концерт на 3 ноември в зала 1 на НДК.

Те разчитат на приятели и чрез социалните мрежи да се намерят с бившите си колеги. 

Съобщение

„Приятели, желаем да поканим музикантите, вокалистките и балерините от първия ни бенд "Аеробик" (период 1981-1991 г.) на юбилейния ни концерт в НДК на 03.11, но нямаме актуални контакти. Ако някой може да помогне или постът ни стигне до някой от групата, моля пишете тук, за да се свържем!  Съби  -китари, Емо - бас китара, Чавдар - бас китара, Мария - клавишни, Буби - клавишни, Боби - ударни инструменти, Роси, Виргиния и Рени - вокал, Силвия и Оля - балерини, Стефан, Ники – брадата (имаме контакт) и Иван - осветление и звук“, написаха дует „Ритон“.

Те прикачиха и снимки от този период. 

Снимки от миналото на група Аеробик

 Снимки от миналото на група Аеробик
Архив

Спомен

„Изгубили сме дирите на много от тях. Някои заминаха за чужбина, а много ще се радваме да бъдат наши гости. Все пак 10 години от живота си сме делили. Така че всички наши балерини, вокалисти и музиканти, с които групата е работила през годините, да се чувстват официално поканени“, каза пред „Телеграф“ нежната половинка от дуета.

Снимки от миналото на група Аеробик

 Снимки от миналото на група Аеробик
Архив

Катя сподели, че с покана ще се сдобие и фолкзвездата Рени. „Рени бе последната ни вокалистка, преди групата да замине за Норвегия през 1991 г. Разбира се, че и нея ще поканим“.