0

Б ившият капитан на Барса Жерар Пике отново се появява в профила си в Instagram, където изненадва, като споделя романтична снимка с половинката си с последователите си след пауза от над 2 месеца без нито един кадър.

Спортистът се отдалечи от тази платформа след раздялата си с Шакира в момента, в който всички погледи, укори и критики се насочиха към него, след като романът му с Клара Чиа излезе наяве.

Каталунецът изненадва своите над двадесет милиона последователи в посочената социална мрежа, като публикува втората си снимка в компанията на новата си половинка. 

Първият път, когато Пике позира с младата жена, беше на 25 януари. По това време той избра да сподели изображението, но без да прави никакъв коментар за него, генерирайки всякакви дебати в профила си.

На двамата им предстои да отпразнуват първата си година заедно, а връзката между Жерар Пике и Клара Чиа изглежда по-здрава от всякога въпреки цялата медийна суматоха, която началото им като гаджета предизвика на фона на силните слухове за изневяра към Шакира.

На снимката Жерар и Клара позират пред камерата на вечерна светлина, като той е гол - може би до кръста, а може би не.

Освен това Пике реши да придружи публикацията си с емотикон с оранжево сърце. 

Публикация, която вече има повече от милион „харесвания“, в допълнение към безброй коментари и реакции както от феновете на двойката, така и от тези, които предпочитат лагера на колумбийската певица.

Завръщането на Пике в Instagram се случва само няколко дни след като Шакира издаде новата си песен „Акростих“, в която децата й с Жерар Милан и Саша участват, свирейки на пиано и дори интонирайки няколко стиха от текста, написан от колумбийката.