0

Е дин от най-колоритните образи от сезон 6 на Hell’s Kitchen - актрисата от филми за възрастни Владимира Влахова, беше гост в първия епизод на официалния подкаст на предаването, носещ името “Кухнята след Ада”. Пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5 на кулинарното риалити, Владимира разкри интересни детайли как функционира порно индустрията и как минава един ден на снимачната площадка на филм за възрастни.

Владимира Влахова

 Владимира Влахова
NOVA

В “Кухнята след Ада” Владимира разказа, че след скандала с Никол се е чудила дали мястото ѝ е там, както и че мъжкият отбор е по-добър от “женския кокошарник”. Тя посочи и основната грешка, която е направила, за да напусне надпреварата.

В студиото на официалния подкаст на Hell’s Kitchen Владимира подготви традиционно испанско ястие, което впечатли Станислав. Рецептата е научила от своята испанска приятелка.

NOVA

Розовата актрисата разкри колко пари изкарва на снимачен ден и колко трудно е да се занимаваш с тази професия. Владимира призна, че родителите ѝ не приемат тази част от живота ѝ, както и че все още не се познават с приятелката ѝ, с която има връзка от 5 години. След формата Владимира не намира смелост да се свърже с тях, но получава огромна подкрепа на лични съобщения в социалните мрежи.

Владимира разкри, че планува да се завръща в България все по-често, а първото ѝ планирано пътуване ще бъде на 22-и юни, когато ще се проведе Sofia Pride 2024. Тя сподели, че ще присъства на най-голямото събитие в подкрепа на човешките права в България заедно със своята приятелка. Благодарение на участие си и положителната си нагласа, Владимира се превърна в един от младите гласове на ЛГБТИ общността у нас.

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube!