0

К атя и Здравко от дует „Ритон“ се снимаха като Барби и Кен. 

За двойката куклата е сантиментална, тъй като навремето имали магазин точно за Барбита, споделят самите те пред „Телеграф“.

Тренд

Музикалната двойка също влезе в тренда на най-гледания филм в момента „Барби“ и като повечето звезди по света двамата си направиха фотосесия като куклите. „Все още не сме гледали филма. Изгледахме рекламите и изглежда много забавен. Прочетохме и доста неща, свързани с лентата. Малко ни е късно вече да влезем в тренда на Барби и Кен, но си правим шаржови закачки“, разказа изпълнителят с усмивка. 

Тик-ток, Фейсбук

Романтично

Здравко отбеляза, че според него продукцията ще им хареса много, тъй като техният живот е пряко свързан с Барби и всичко свързано около нея. „Навремето ние притежавахме единствения магазин за кукли Барби и всичките им аксесоари в София. Това беше през 90-те години. Той работи в продължение на 3 години, а цветовете му бяха типичното розово и цикламено“, разкри той. „Беше едно романтично време, когато всички българи бяхме търговци. Затова ни е малко сантиментално“, допълни звездата.