0

А нджелина Джоли твърди, че физическото насилие от страна на бившия й съпруг Брад Пит към нея е „започнало доста преди“ инцидента в самолета през 2016 г., който доведе до раздялата им, според съдебни документи, получени от Page Six.

ОТНОВО Я РАЗБИ: Брад Пит с нова съдебна победа срещу Анджелина Джоли!

Правният екип на актрисата отправя тежки обвинения срещу Пит. „Въпреки че историята на физическото насилие на Джоли от страна на Пит започва доста преди пътуването на семейството със самолет през септември 2016 г. от Франция до Лос Анджелис, този полет отбеляза първия път, когато той насочи физическото си насилие и към децата. След това Джоли веднага го напусна“, се казва в документа.

Адвокатите на Джоли също така твърдяха, че Пит е искал тя да подпише споразумение, че ще мълчи за инцидента, след като през 2021 г. за първи път се заговори в съда за физическо насилие от негова страна.

Съдебната война между двамата актьори продължава с пълна сила, като в основата седи френското имение с винарна Миравал. Адвокатите на Джоли твърдят, че "Г-н. Пит отказа да закупи дела на г-жа Джоли, но след това реши да я съди, за опита й да го продаде на друг човек. Сега той се опитва да потули факта, че е злоупотребявал с нея и със семейството им“.