0

М едийният магнат Рупърт Мърдок не си губи времето и не си поплюва, макар да е вече на 91 години. Изминаха по-малко от шест месеца, откакто разводът му с четвъртата съпруга Джери Хол беше финализиран и той вече е забелязан да се наслаждава на почивка с нова спътница, пише "Daily Mail".

91-годишният милиардер беше видян да се припича на слънце в Барбадос в компанията на Ан-Лесли Смит. 66-годишната дама е бивш полицейски капелан. Тя е вдовица на американската кънтри звезда Честър Смит.

Двамата с Мърдок се срещат от ноември, коментират запознати, а тези дни бил видени да релаксират на плажа, като г-жа Смит била облечена в жълти бикини с деколте и подходящ саронг с голям диамантен медальон с разпятие.

Твърди се, че те прекарват известно време на карибския остров по покана на британския милиардер Антъни Бамфорд, председател на JCB.

Смит завършва колеж през 1980 г. и преди да се омъжи за певеца, който притежавал 13 телевизионни станции в Калифорния и Орегон, имала труден първи брак, което я провокирало да търси и намери Бог и след това да стане доброволен полицейски свещеник в окръг Марин, Калифорния.

"Когато започнах да ходя с Бог, нещата от света просто ми изглеждаха безсмислени. За мен вече не са важни нещата, а другите хора. Когато позволите на Господ да поеме контрола над живота ви, можете да успеете. Можете да се издигнете над руините и да оставите мирото на Неговото помазание да бъде навсякъде по вас", каза тя пред American"s Christian Broadcasting Network.

Тя и Смит издават албум "Captured by Love" през 2005 г. Три години по-късно той умира от сърдечен удар на 78-годишна възраст.

Мърдок се е развеждал четири пъти. Той беше женен за бившата стюардеса Патриша Букър от 1956 г. до 1967 г. и за журналистката Анна Торв от 1967 г. до 1998 г. След това се ожени за родената в Китай предприемачка Уенди Денг, 38 години по-млада от него, но подаде молба за развод през 2013 г.

Мърдок се ожени за Хол, бивша дългогодишна партньорка на Мик Джагър, два месеца след изненадващото обявяване на техния годеж в "The Times" през 2016 г.

66-годишният бивш модел подаде молба за развод през юли миналата година.

Приятел на Мърдок казала за новата му тръпка: "Той изглежда много щастлив."