0

С лед 22 години на сцена Руши е готов със съвсем ново шоу. Първи ще могат да го видят феновете в София на 12 май на „Пиротска“ 5, а веднага след това в Пловдив - на 13 май в Plovdiv Event Center.

Билетите вече са в продажба на цени от 25 лв. за правостоящи на терен и 40 лв. за седящи.

Хореограф

“През последните години излизах на сцена с банда, а този път исках да изненадам публиката и да им представя ново шоу с танци. Старата школа е новата школа”, разказва Руши. Специалната програма е с четирима талантливи танцьори и хореография от Милен Данков. Освен всички любими хитове поп звездата ще направи на живо и някои нови парчета, а към него на сцената ще се присъедини китаристът Иво Чалъков (Тангра, Gravity Co.). Шоуто включва и мултимедия, и много сценични костюми, за да е пълно партито. Не пропускайте да си припомните как танцуват сърцата!

Дебют

През 2001 Руши дебютира с парчето „Всичко се връща“ и оттогава нищо не е същото на българската музикална сцена. Някои от най-известните му хит сингли са още Il Ritmo Del Mio Cuore, „Ти беше“ и „Хотел**“. През годините Руши работи активно и като актьор и режисьор. Завършва магистърска програма за късометражно кино в Ню Йорк. За главна роля в „Цветът на хамелеона“ получава награда за Най-добър актьор от Българската филмова академия. Участва с главна роля и във филмите „Снимка с Юки“, „Разруха“ и „18% сиво“. През цялото време Руши работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители. През 2016, след близо 8-годишна пауза от музикалната сцена, Руши прави серия от ексклузивни, рекордно разпродадени лайв събития (всяко в рамките на 24 часа). Заради огромния интерес на фенове и медии поп звездата решава да издаде и нов авторски материал.

Психо

През май 2019 е част от церемонията на Годишните музикални награди на БГ радио, където изпълнява премиерно на живо сингъла „Несъвършен“. А през октомври същата година в дигиталните платформи излиза и EP-то „Психо“, което включва четири нови трака. Дигитален рилийз има и специален BEST OF с най-големите хитове на Руши.

Един от последните музикални проекти на Руши се казва „Мексико“, от албума „Вакуум“ на Евгени Енчев-ГЕНА (So Called Crew), в който като гост вокали участват различни имена от българската сцена.