0

А нджелина Джоли нае най-малката си дъщеря - 15-годишната Вивиен за свой асистент. "Вив ми напомня на моята майка. Тя не държи да е в центъра на вниманието, а подкрепя останалите", каза Джоли по-рано този месец, съобщава "Page Six".

По нейни думи "тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере най-добре как да допринесе". Близък до семейството разказа пред изданието, че тийнейджърката се "влюбила" в театралното изкуство. "Анджи води дъщеря си на театър още от малка".

Актрисата е наела Ви за бродуейска постановка на "Аутсайдерите". По думи на източник - Джоли цели "да развие интересът сред младите хора".

"Тя иска да гарантира, че хората се вслушват в младите, както и че техните гласове са водещи при реализирането на тази продукция на Бродуей", обяснява източникът.

Вивиен и брат ѝ Нокс са най-малките деца на Джоли и бившия ѝ съпруг Брад Пит. А Виви не е единствената, която върви по стъпките на родителите си в развлекателната индустрия.

Осиновените Мадокс и Пакс са работили в отдела за "Асистент-режисура" на предстоящия филм на Джоли "Без кръв", който бе заснет в Италия миналата година.