0

И ван Рълев е големият победител в сезон 5 на “Игри на волята”. Той спечели голямата награда от 100 000 лева и се нареди до шампионите Гридин, Алекса и Милен Цветков.

Рълев потвърди, че с Денислава Велкова, която завърши 6-а, са имали връзка. В момента обаче с дъщерята на отпадналата по-рано Виолета били скарани, тъй като и двамата имали остри характери и се налагали един над друг. И все пак в забавния блиц "F*ck, Marry, Kill" зъботехникът споделя, че би се оженил за нея, защото е добра домакиня.

Ето какво каза Рълев за Дени и останалите:

Иван Рълев е големият победител в "Игри на волята", грабна чека от 100 000 лв. Зъботехникът с първи коментар за връзката си с Денислава (ВИДЕО)

ДЕНИСЛАВА, ВИОЛЕТА, МУДЕВА

KILL: Мудева, защото с Виолета и Денислава играхме през цялото време заедно, така че... Мудева под ножа.

MARRY: Денислава, защото, мисля че ще бъде добра домакиня.

F*CK: Остава за Виолета, просто защото... остава.

РАДОСТИН, КАЛОЯН, МОМЧИЛ

KILL: Момчил, защото искам да го побеждавам на Арената, така че това е моят избор.

F*CK: За Калоян, защото не беше от моята коалиция и просто му казвам “чао” за една вечер... и да не ми се мярка пред очите.

MARRY: Остава Радо и направо се женим за него, защото поне ще има кой да ми готви

МАРТИН, ЦВЕТИ, ГАТЬО

KILL: За Гатьо, защото беше първият човек, който искаше да ме махне от племето, така че сега аз ще го махам. Като победител мога да си позволя да го убия и да е аут.

MARRY: За Мартин... той има пари, ама вече и аз имам (показва чека за 100 000), така че... Аре, Марто, тази вечер аз черпя.

F*CK: Защото е жена и... то няма много избор вече.