0

О т мачовете в арабската пустиня за Ал Насър в Саудитска Арабия до евроквалификацията с Португалия  в Исландия – на почти 7000 км от Рияд, Кристиано Роналдо нямаше търпение сезонът да приключи. И да цопне в морето от яхтата си край любимия си италиански остров Сардиния.

И в първия летен ден в Северното полукълбо CR7 събра цялото семейство в Сардиния, избран също от знаменитости от шоубизнеса като Лео ди Каприо, Джордж Клуни.

Ден след мача в Исландия, където закова победния гол за Португалия в 89-ата мин., Кристиано се качи на частен самолет, който го докара директно на летището „Коста Смералда“ в Олбия. Той се беше погрижил идването му да премине при пълна дискретност, отбеляза „Ла Нуова Сарденя“.

Там го чакаха трима моряци, които го придружиха до борда на луксозната яхта, на която Роналдо ще прекара няколко релаксиращи дни с уникална гледка към Коста Смералда. 

Към него веднага се присъедини цялото му семейство, половинката му Джорджина Родригес и петте им деца.

Джорджина побърза да се похвали в Инстаграм с прегръдката между Роналдо и децата му. 

Кадрите подсказват, че италианската ваканция на клана  Роналдо ще премине не само на борда на голямата яхта, но и във вила мечта на място, което все още не е разкрито.

Любовта на Кристиано Роналдо към Сардиния не е нищо ново, наистина може да се каже, че CR7 е нещо като редовен посетител на големия италиански остров. 

През сезон 2007/2008, след преминаването от Манчестър в Реал Мадрид, Роналдо избра Сардиния за релаксираща почивка и се завърна там през сезон 2018/2019, когато се сбогува с Реал Мадрид и се премести в Ювентус. 

Неговата яхта присъства почти постоянно в архипелага Мадалена и за тази 2023 г. Роналдо реши да не прекъсва традицията.