0

Д иона издаде с какво количество силикон е напълнила балкона си. Попфолк певицата е напомпала гърдите си с по 350 кубика, похвали се тя в майтапчийско видео, което пусна в социалните мрежи.

В него сексапилната блондинка влита в кабинета на психиатър и започва да му се жалва: "Докторе имам проблем! Всички ме приемат като няк`ва кифла и никой не се интересува от истинската ми душа.". И продължава: "Аз съм мега известна, актуална турбо тупалка. фолкпевица.".

Когато докторът поставя нещата на кантара, стига до извода, че би трябвало с впечатляващите й данни Диона да няма никакъв проблем. "Всеки достоен мъж би искал да има дете от такава пача", заключва той. Затова и се насочва към извода, че тунигованата певица всъщност е урочасана, тъй като явно доста й завиждат. А крайната диагноза го кара да вземе радикалното решение да й изпише направление за врачка.

Неотдавна Диона призна, че нейната слабост си е хип-хопът, но залитнала към чалгата заради пари, включително за да може да си позволи пищен бюст. Освен това певицата даде да се разбере, че не е типичният представител на лекия жанр. Тя подчерта, че противно на очакванията на мнозина да не е прочела нито една книга, има богата библиотека и дори чете Аристотел и Фройд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDEISHAN (@dideishan)