0

П ровокативната двойка Ивайло и Христина Герасимови напуснаха “Един за друг” след като имаха рекордно ниска за сезон 5 подкрепа. На церемонията те получиха прегръдка само от една двойка - Галена и Петър. В подкаста “Един без друг” Ивайло и Хриси споделиха, че те ще им останат най-близки след формата. Ивайло сподели, че е очаквал Кристиян и Маргарита и Сияна и Светльо да ги подкрепят, но това не се е случило.

Съпрузите от Костинброд споделиха пред водещата Денислава Велкова, че още на втория ден са разбрали, че няма да се впишат в колектива на двойките във Вилата на любовта. Пиперливият език на Ивайло беше причината той да влезе в конфликт с Румен от Трявна, а в подкаста “Един без друг” той разказа и за напрежението между него и Ивайло Крушарски.

Христина призна, че също не се е вписвала в групата на жените, които са я наричали “ледената кралица” заради липсата ѝ на емоционалност според тях.

Христина и Ивайло Герасимови.

 Христина и Ивайло Герасимови.

В подкаста “Един без друг” Ивайло разказа историята как е изпратил покана за приятелство на Христина във Фейсбук, защо профилната ѝ снимка по накси в басейн в Дубай е била толкова важна за него и защо първо е забелязал балкона й, а след това лицето й. Хриси пък разказа как Ивайло я е спечелил и как го приемат нейните внуци.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube!