0

Н осителката на титлата «Мис Силикон» Джулиана Гани ще се подложи на поредната разкрасителна процедура, научи «Телеграф». Този път секси блондинката ще стяга дупето и бедрата си.

Хелий

„Операцията ми е насрочена за следващата седмица, ще я прави д-р Николай Георгиев“, обясни миската пред екип на вестника. Става дума за процедура, при която се използва газ хелий, студеният въздух, вкаран под кожата, предизвика свиването й. След раждането на второто си дете Джулиана отслабнала драстично. Съвсем нормално е кожата да се отпусне с напредване на времето и след две раждания. Гани, която определено държи на външния си вид, дълго време търсила най- добрия метод, за да върне сочните форми на задните си части. Първоначално хубавицата обмислила да сложи импланти. При консултациите с хирурга минали през идеята за ползването на собствени мазнини. Техника, при която се взима мазнина от друга част и се трансферира в желаната. Джули била толкова слаба, че почти нямало мазнина, която да се ползва. Така се стигнало до идеята да се направи процедурата с хелий. Става дума за радиочестотна енергия и студен газ хелий, което води до значително стягане и изглаждане на кожата и подкожната тъкан. Любопитен факт е, че този апарат е създаден от българин, но за съжаление патентът му е продаден на американците. С него може да се стяга кожата по цялото тяло на пациента, независимо от възрастта му.

Нос

Припомняме, че преди време именно съпругът на Елвира Георгиева ремонтира носа на Джулка, като му създаде така желаната от нея чипа форма.