0

П ринц Хари и Меган Маркъл се завръщат в Европа.

МЕГАН МАРКЪЛ РЕВНА: Аз съм сред най-тормозените хора в света!

Кралската двойка е купила дом в Португалия. Херцогът и херцогинята на Съсекс, които през последните години живеят в Лос Анджелис, са посетили братовчедката на Хари принцеса Юджини и съпруга й Джак Бруксбанк, които притежават дом в Мелидес, южно от Лисабон, по време на почивка. Именно тогава те са се влюбили в страната и са решили да се престят, пише Daily Telegraph.

Новината означава, че двойката е започнала да затопля отношенията си след разрива в брака им през последните месеци. По-рано тази година те предприеха две пътувания до Африка и Колумбия. Оттогава Хари е на собствено соло световно турне, включващо спирки в Ню Йорк, Обединеното кралство и завръщане в Африка, като не отделя особено внимание на жена си и децата.

Херцогът и херцогинята живеят в имение с девет спални в Монтесито, Калифорния, от юни 2020 г. Известен факт е обаче, че съседите им не са особено щастливи да живеят близо до кралската двойка. Много американци също така смятат, че Хари няма право да живее в САЩ и не иска да го издържат с данъците си.