0

П од наклон от 22,5 градуса Геро и Ути ще се превърнат в ученици от осми клас в супершоуто „С Рачков всичко е възможно“ от 20 часа по NOVA.

Първата им задача, поставена от Димитър Рачков в Лудата стая, ще бъде игра на баскетбол. Борислав Захариев ще влезе в ролята на учителя по физкултура, а упражненията ще бъдат повече от смешни. В края на часа ще се присъедини и Петя Кюпова, която ще опита да върти обръч под наклон. Въпросът е дали ще има контузени или всички ще падат само от смях.

На сцената на „С Рачков всичко е възможно“ довечера ще се качат Ути Бъчваров, Керана, Андреа Банда Банда, Петя Кюпова, Етиен Леви, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев. Възлов момент в шоуто е появата на Маги Халваджиян.

Това

Предаването довечера ще започне нетрадиционно с новата игра „Кой е правил това?“, която ще е изненада за зрителите. След това „Таратанци“ ще се превърне в състезание с един победител. Актьорските си умения в „Ко каза, ко?!“ ще покажат Ути, Геро, Керана, Петя Кютова, Етиен Леви и Андреа Банда Банда. Малко по-късно на истинско космическо пътешествие в играта 1D ще потеглят Керана, Боби, Геро и Андреа.

Завръщане

„Усмивката на зъболекаря“ се завръща на най-смешната сцена в българския ефир, а щастливците, които ще я изпробват, са Ути Бъчваров и Андреа Банда Банда. Зрителите ще видят и една от любимите игри – „Не ми се опъвай“, в която сили ще премерят Ути и Петя Кюпова. Етиен ще покаже музикалния си талант, но този път ще бъде изненадан от най-щурия микрофон.