0

В одещата на прогнозата за времето на NOVA Никол Станкулова ще се включи в „Палавата бисквитка“, а рекордът на Милко Калайджиев в същата игра ще виси на косъм.

Приятелските игри и най-смешните предизвикателства отново ще развеселят зрителите на NOVA в шоуто „С Рачков всичко е възможно“ тази вечер от 20 ч. На сцената утре вечер, готови за забавление, ще се качат Никол Станкулова, Ралица Паскалева, Михаела Маринова, Златка Димитрова, Антоан Петров - Анди, Веселин Плачков, Герасим Георгиев - Геро и Борислав Захариев.

Таратанци

Певицата Михаела Маринова и актьорът Антоан Петров - Анди ще изпитат едно от най-забавните и екстремни предизвикателства в шоуто - „Ти лети, лети!“. Двамата ще трябва да мислят бързо рими, а ако не успеят да отговорят в рамките на 3 секунди, ще бъдат издигнати високо до прожекторите в студиото. Дали Анди ще се справи въпреки страха си от височини и кой ще бъде по-добър в римите? Осемте звезди ще загреят с „Таратанци“, но този път съревнованието ще бъде между мъже и жени. Анди ще опита да обясни популярна българска поговорка в „Счупен телефон“, а в края на редицата ще трябва Златка да познае кой е изразът.

Игри на волята

Зрителите на NOVA ще видят и най-новата игра - „Кой превари“. В нея всички ще застанат един срещу друг, изпитвайки бързината на ума си. Водещата на „Игри на волята: България“ Ралица Паскалева ще се задържи най-дълго в предизвикателството, но ще успее ли да грабне победата? В края на предаването Ралица, Геро, Боби, Веселин и Анди ще влязат в „Лудата стая“, която тази събота ще се превърне в най-смешната операционна. Актьорите ще се превъплътят в ролята на цял медицински екип, но всичко това под наклон от 22,5 градуса. Зрителите ще разберат още кой каква роля ще изиграе в Лудата стая, кой ще бъде пациент и кой лекар, коя звезда в коя игра ще се включи и Колко музикални предизвикателства ще има тази седмица.