0

П ървата жена на футболиста Благой Георгиев - Христина Витанова, върти масажи за подмладяване. Ексгимнастичката се е специализирала в уникална технология за масаж на лицето.

Ръце

Една от първите, възползвала се от новите знания на Витанова, стана приятелката й попфолк певицата Алисия. Самата Алисия сподели с феновете си в мрежата видео от козметичното студио, в което работи Христина. Певицата сподели, че ужасно много съжалява, че чак сега е намерила време да се възползва от тази уникална процедура. „Ти си най-добрата“, написа тя в профила си под видео, на което се виждат само ръцете на Витанова. „От доста време се каня да започна с масажите на лице и искам да ви кажа, че вече съжалявам, че толкова време съм го отлагала. Това е уникална процедура и силно ви я препоръчвам“, обясни изпълнителката. Тя не пропусна да благодари на своята приятелка за грижите за лицето й.

Кожа

Припомняме, че преди време се появи слух, че Витанова е започнала работа като управител на козметично студио в София. Брюнетката често можело да бъде засечена да седи на рецепцията на салона. Явно Христина не седи на едно място и е увеличила познанията си в сферата на красотата и вече предлага свои собствени козметични услуги. Според запознати тя е изкарала курс при украинка. Масажът на лицето стана много популярен у нас в последната година, след като в България дойдоха много украинки, бягайки от войната. Именно йогата за лице и масажите с ръце са тайната на младите кожи на лицата на рускини и украинки.

Алисия си прави масаж.

 Алисия си прави масаж.
Instagram

*Автор: Василена Маринова