0

П риятели на Брат Пит разкриха, че актьорът е съкрушен от отчуждението на трите му осиновени деца и обвиняват бившата му съпруга Анджелина Джоли, че умишлено отделя отрочетата от баща им, като ги настройва срещу него. 

Според медиите зад Океана 22-годишният Мадокс, 19-годишният Пакс и 18-годишната Захара вече не се виждат с осиновителя си и дори са се отказали от фамилията му. През уикенда Захара присъства на събитие по въвеждането в женски клуб в университета в Атланта, където се представила само с името на името на майка си. 

Биологичните деца на Брад Пит - 18-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен все още се срещат с баща си по споразумение за попечителство. 

Твърди се, че Мадокс, който завърши колеж в Южна Корея, не е говорил с Брад след инцидента в частен самолет през 2016 г., който сложи край на брака Джоли-Пит. 

Преди дни пък наяве излезе публикация на Пакс, който нарече осиновителя си “задник от световна класа” и “ужасен, презрян човек”. 

Приятели на бившите съпрузи не оспорват, че публикацията е дело на Пакс, но посочват, че тя се е появила в мрежите преди три години. 

Приятелят добави: „Сред приятелите им има усещане, че публикацията е перфектен пример за родителско отчуждение – искам да кажа, че това е учебникарска демонстрация на отчуждение, вменена от Анджелина по учебникарски модел”, възмущават се приятели на Пит. 

„Минаха години и години, в които тя разказваше и преразказваше едни и същи отровни твърдения за него и реалността е, че тя е отчуждила децата, а това разстройва Брад”, твърдят близки до актьора. “Той се грижи за всички тях. Това е опустошително за него”, твърдят те.

В сагата се намесиха и приятели на Анджелина Джоли, които се нахвърлиха като пирани върху Брад Пит. 

„Брад Пит няма кого да обвинява освен себе си. Всичко, което Анджелина иска, е да излекува семейството им и да продължи напред, но той няма да я пусне”, отвръщат те на обвиненията срещу една от най-красивите жени в света. 

Според източници близки от Пит споразумението включва само най-малките му деца - Шайло, Нокс и Вивиен. Споразумението обаче дава право на Анджелина да прекарва повече време с децата, отколкото получава Брад. Той вижда децата си през уикендите и по-дълъг период от време през училищните ваканции. Анджелина от години се оплаква, че би искала да се премести, но семейството трябва да остане в САЩ, тъй като Брат избира да живее в Америка. 

Говори се, че Брад Пит е в близки отношения с дъщеря си Шайло, която прави опити да играе ролята на миротворец между баща си, майка си и по-големите си братя и сестри. В своя медийна изява през миналата година актьорът говори за своето пораснало момиче Шайло и я похвали ката талантлива танцьорка. Той също изрази своето възхищение и гордост към академичните постижения на Захара. 

Източници близки до Джоли разкриват, че семейството е изненадано от отказа на Захара от бащината фамилия и споделят, че тя е изключително близка с майка си.