0

С ветовноизвестният рапър Нана се появи със счупен куфар в Русе, където в събота вечер изнесе концерт на площада. Музикантът пусна видео в социалните мрежи, в което се ожали от скъпата марка чанти.

Дръжка

54-годишният германец разказа, че за трети път му се случва сакатлък с куфара, но тъй като пътува от концерт на концерт нямал време да го изхвърли и да си вземе нов. Цената на тези луксозни чанти започват от 1500 евро. Той обяви, че два пъти му се късал ципът – първия път от луксозната марка му го сменили като част от гаранцията, но после трябвало да си плати 350 евро за нов. На път за Русе обаче дръжката останала в ръката му. Побеснял, той решил да се ожали от фирмата на феновете си в социалните мрежи.

Автограф

Инцидентът обаче не помрачи докрай настроението на Нана и той си прекара страхотен уикенд в крайдунавския град. Кметът на Русе Пенчо Милков го разходи в центъра на града, където не отказа на никого снимка или автограф. Една от фенките му дори се похвали, че се е подписал с химикалка върху ръката й. Самият изпълнител на хита Lonely пък показа шопската салата, с която са го почерпили в русенско заведение. А преди концерта си немецът опита от 34-те торти „Гараш“ и избра най-вкусната, направена от Валентина Пейчева. Музикантът разписа грамотата й за победителка в конкурса.