0

П опфолк певицата Деси Слава е в очакване на едно от най-щастливите събития в живота си, а именно да стане баба. Синът на певицата Майки Вълков ще става татко за първи път.

Снимки

„Да, истина е“, потвърди Майки пред екип на „Телеграф“. Новината, че Деси Слава ще стане баба само на 44, тръгна, след като в социалните мрежи се появи снимка на половинката на Майки - Анджела, на която позира в лек профил, с широко сако и дънки. Верните почитатели на певицата не пропуснаха да забележат малкото бременно коремче на снахата на Деси.

В подкрепа на слуховете се появиха още няколко фотоса на момичето, на които позира, прикрила корема си. Слуховете се потвърдиха,след като Майки качи снимки с половинката си от фотосесия, на която е обгърнал корема й, а под снимката написа: Любовта ражда любов.

Парти

В момента двойката е в трескава подготовка за парти за познаване на пола, което ще се организира в Пловдив, където двамата живеят, сподели още синът на певицата. Той не пожела да разкрие дали бебето ще е момче или момиче предварително. Анджела и Майки са заедно от около 2 години, а запознати твърдят, че момичето било много добро и възпитано.

*Автор: Василена Игнатова