0

Е страдната легенда Васил Найденов си прави косата при фризьора на плеймейтката Николета Лозанова  -  Венелин Кондаков. Двамата си споделиха обща снимка, която по всяка вероятност е от последното посещение на Кеца в салона. 

Щастие

На фотоса Найденов е с огромна усмивка -  щастлив от крайния резултат, след престоя си на фризьорския стол и, разбира се, с любимите си слънчеви очила. Феновете му отбелязаха като коментари в нета, че изпълнителят на „Телефонна любов“ е с изключително лъскава коса на снимката и нищо чудно да се е подложил на някоя луксозна терапия, с която косите си подхранва не само Николета, но и редица други плеймейтки и певици. 

Процедура

Други от коментарите пък гласят, че със зализана назад коса, както е в момента, Кеца изглежда около 20 г. по-млад. Припомняме ви, че преди няколко месеца певецът се появи с опашка, след като години държеше косата си руса. Явно сега е решил да заложи на друг имидж с гелосана коса и се е доверил на Венелин. Не е ясно колко е платил Васко за процедурата, но залаганията са между 200 и 300 лв., имайки предвид високия стандарт, който поддържат в салона на Кондаков. Част от феновете пък залагат, че прическата е комплимент за Найденов.