1

Т ипично в неин стил Николета Лозанова стегна куфарите предпразнично и вместо коледни снимки с елхи, лампички и опаковани подаръци, започва да качва такива от плажове с палми и по бански.

В последните си публикации в Instagram плеймейтката добави и локация, с която най-после разбрахме, къде събират зимен тен тя и половинката ѝ Ники Михайлов. Става въпрос за Сейшелите, които се оформят като любима дестинация на двойката.

По-интересното тук е изборът на хотела. Със сигурност двойката не гледа толкова внимателно цените на нощувките, колкото повечето обикновени българи, но цената този път ни впечатли. Според справка в Googlе цените за една вечер във въпросния хотел започват от около 3300 лв. за двама.

В цената се включва закуска, частен басейн, красива гледка и обикновените неща - балкон, баня, телевизор, минибар и wifi.

Ако искате обаче да се настаните в същата вила, в която са Михайлов и Лозанова, цената скача с 1200 лв. и може да достигне 4500 лв. В замяна ще получите басейн от 20 квадратни метра, шезлонги, изглед към океана и пространство от 200 км. м. в самата вила.

Именно от сейшелската вила Лозанова пусна и снимка, която се превръща в запазена марка за двойката - фотография в черно и бяло, на която двамата са се награбили, сякаш отиват към спалнята.

*Източник: Vbox7