0

П леймейтката Златка Райкова избра ВИП апартамент в столична болница за раждането на втория си син. Красавицата е пожелала най-скъпия пакет, за което двойката е броила 10 бона. Райкова е избрала планирано секцио, а таткото не е присъствал по време на раждането.

„Не му е мястото там“, така отговори тя само преди ден на въпрос, отправен от нейни последователи в мрежата. 

Термин

До последно плеймейтката криеше датата на термина си и така успя да изненада всички. Първи новината съобщи щастливият татко. Той качи снимка от болницата, прегърнал новороденото. „Добре дошъл на света, моя любов” - написа под снимката Карен. В отговор Златка написа: „Обичам ви“. Все още не е ясно името, което двамата са избрало за бебето. 

Инстаграм

Разкри името му

Златка също написа пост в официалния си профил в Инстаграм, към който сподели снимка на мъника и каза как го е кръстила. На кадъра щастливата мама е гушнала второто си отроче и пише: "Минутата, в която те взех в ръцете ми. Добре дошъл в живота ни Каренчо мой. Никога не съм вярвала, че ще те имам. Завинаги заедно ангелче мое". Те не пропусна да благодари на целия екип, който й е помогнал при раждането.

От публикацията също става ясно, че малкото момченце носи името на своя баща - Карен. 

Сватба

Златка и Карен правят планове за сватба след раждането на сина им. За никого не е тайна, че връзката им се разви доста експресно. 

Райкова вече има едно дете от връзката си с футболиста Благой Георгиев. Двамата се разделиха преди малко повече от година, а малкият Благойчо живее с майка си и новия й мъж.