1

О ще една българка е по стъпките на кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска. Маргарита Филипова е втората българка, която официално заяви, че ще се занимава със заснемане на порно съдържание.

Маргарита, по-позната в порно индустрията като Шери Мор е родена в Бургас и е на 25 години.

@regizctia8u #sherimore #starreporters #dianagabrovska #fry #bobbystarreporters ♬ original sound - POPIZ123

Тя разкрива, че от 10-годишна мечтаела да е порноактриса. Желанието й дошло с гледането, като тайно се надявала тя да е от другата страна на екрана. В началото гледала класически секс, но много бързо преминала към извращенията в порното.

Маргото признава пред Star Reporters, че е правила оргии с 4-5 мъже. А от бройката на новата порнозвезда свят ще ви се завие - твърди, че е била с 1000 мъже, като за статистиката стартирала работа още на 13-годишна, когато започнала да прави секс.

@regizctia8u #bobbystarreporters #fry #dianagabrovska #starreporters #starreporters #sherimore ♬ original sound - POPIZ123

Марго разказва още, че има проблеми с хормоните и именно сексът е нещото, което й помага те да се нормализират. Споделя, че колкото повече - толкова по-добре.

Към този момент Маргарита има публикуван само един порно клип в същата гръцка платформа със секс съдържание, за която работи и Диана Габровска. Предстои да бъдат публикувани и още три клипа, които вече са заснети.

Шери Мор е обвързана, като твърди, че приятелят й няма нищо против професията ѝ. И споделя, че е любител на безразборния секс, мечтае за деца, като дори работи над това.

Най-скандалните изказвания на Шери Мор може да видите ТУК!