0

А ктрисата Саня Борисова смени Ники Илиев с колегата му Иво Аръков.

Става дума не за реалния живот, а за последния й филм, на който тя е сценарист и режисьор. “Кармични връзки” е заглавието на дебютната лента за Саня като режисьор. В него тя ще играе и една от главните роли. Бившата й половинка Ники Илиев също има участие във филма, но за разлика от други общи проекти, този път те нямат нито една обща сцена.

Гаджета

Припомняме, че Ники и Саня бяха женени до 2018 г., когато се разделиха малко след премиерата на филма "Нокаут или всичко, което тя написа". Ето че години след развода киното ги събра отново. „Играли сме с Ники приятели, гаджета, мъж и жена и т.н., но този път не е така. Дори не се познаваме във филма, в коренно различни сюжетни линии се движим, така че няма да ни видят заедно“, разкри пред „Телеграф“ Борисова.

Жени

Актрисата издаде още малко подробности около историята, в която тя си партнира с Башар Рахал и Иво Аръков. Филмът разглежда историите на четири жени, поднесени с чувство за хумор, но същевременно много реални. В главните роли почитателите на българското кино ще могат да видят Елена Петрова, Рая Пеева, Елеонора Иванова и, разбира се, самата Саня. „Започнахме снимки на 19 август, първо бяха на морето, вече се местим в София“, разказа още Борисова. Премиерата на лентата се очаква да бъде на 14 февруари догодина.

Автор: Василена Маринова