0

П реди броени дни певицата Сантра отпразнува рождения си ден. Безспорно това е най-щастливата й и ползотворна година, защото стана майка на малка принцеса през март тази година. Бащата е приятелят на изпълнителката Кристиян Дончев, който е с 12 години по-млад от нея.

Обич

Сантра не крие, че откакто е станала майка, не й остава почти никакво свободно време, а на въпроса как се е променил животът й след раждането, тя е категорична: „Всичко се промени, целият ми живот. Повлия и на кариерата ми, нямам време за изяви, песни и т.н.“. Въпреки че малката е заела цялото време на звездната си мама, на Сантра не й липсва сцената, а гледа да прекара всяка свободна минута с наследницата си, за да не пропусне нито един важен момент в порастването й. „Не мисля, че цената ми липсва, тя няма да избяга. Времето с детето ми мисля, че е по-ценно и то е тук и сега и това е най-големият ми приоритет, да дам любовта си на нея. Сцената винаги ще бъде там и ако реша, мога да прекарам на нея и до края на живота си, но този момент с дъщеря ми няма да се върне и искам да го използвам пълноценно. Когато порасне, ще има време за всичко“, разкрива пред „Телеграф“ певицата.

Интересно ни е има ли време, в което една жена е готова да стане майка и кога е усетила това чувство певицата, а тя през смях отговаря: „Разбрах, след като станах на 52“ (смее се). Честно казано, не мога да кажа, че съм го почувствала, просто моментът си дойде сам, свързано е с човека до теб, връзката между вас. След като двама човека се обичат, заедно са и искат да продължат живота си така, най-естественото продължение е това“, твърди Сантра.

Кариера

Повечето наследници на артисти винаги имат афинитет към изкуството. Макар и още да няма годинка, малката дъщеричка на Сантра също има такъв. „Това е доста интересен въпрос. Всеки човек има заложби да бъде артист, въпросът е дали тези заложби ще бъдат поощрявани от родителите на детето. Всеки човек има някакви дарби, музиката, разбира се, е дар, който или го имаш, или го нямаш, но във всеки друг случай всеки потенциал, който има детето, е хубаво да се поощри, за да го развие 100 процента“, казва певицата. Младата майка освен музикалното си призвание, се занимава и със своя бранд за козметика. Като майка тя отделя свободното си време, докато работи за най-добро качество за продуктите си, и успява, защото нейният бранд набира бързо популярност, а тя все няма никакво свободно време. „Свободно време? Аз нямам такова! Докато бебето спи, си върша друга работа, разбира се, ако не заспя с нея. Имам свой бранд за козметика, за който усилено работя, тъй като държа продуктите ми да бъдат изключително качествени, а това ми отнема доста време да се справя в тази сфера, но половинката ми ми помага в тези моменти. Та гледам да работя през свободното си време“, смее се изпълнителката.

Относно кариерата си чаровната брюнетка е категорична, че няма никакво намерение да слезе от сцената, но определено е решила да започне да прави концерти, тъй като зад нея има един албум и 20 години на сцената и усеща, че това ще бъде най-правилната стъпка, която трябва да направи. Сантра разкрива и интересен факт, че покрай дъщеря си е измислила сама поне 20 детски песнички, които пее на наследницата си, докато я приспива.

За финал Сантра признава, че мечтите й отново са свързани с детето, като най- голямата е да научи малката да е самостоятелен и добър човек.