0

Ф ротнменът на група Oasis Лиъм Галахар и Дуа Липа се размениха учтиви обиди от разстояние. Галахар нарече певицата „ревнивка“, след като тя описа поведението на артисти от бритпопа от 90-те, сред които, Oasis и Blur като "омразно"

В интервю, дадено за списание Rolling Stone на 28-годишната лондончанка от косовски и албански етнически произход, бе попитана дали някога се е срещала с членове на някоя от двете групи: „Честно казано, никога не съм ги срещала. Понякога трябва да отделите изкуството от човека... аспектът, с който наистина се свързвам, е музиката. Начинът, по който се държаха, нещата, които направиха, определено предизвикват омраза.", отсече Дуа Липа и се навлече гнева на изпълнителите от старата гвардия.

Дуа Липа се обърна към начина, по който хората някога са очаквали рок звездите да се държат и подчерта, че тя вярва, че нещата трябва да се променят. „ Просто имаше много токсичност в начина, по който хората очакваха да се държат артистите и музиканти. Ако не се бяха държали по този начин, щяха да бъдат възприети като скучни и мисля, че това е ужасен начин да се гледа на нещата", разясни тя.

Отговорът на Лиъм Галахър дойде мигновено чрез социалните мрежи.

„Дуа Липа каза, че поведението на групи като Oasis и Blur е „омразно“. Какво мислите?“ попита той. „Тя просто ревнува“, лаконично отвърна Лиъм.