0

А ктьорът от "Криминале" Самюъл Джаксън оспори заключенията на дългогодишния си приятел Куентин Тарантино, който наскоро направи някои противоречиви коментари за филмите на Marvel, като заяви, че актьорите от тези продукции не са истински филмови звезди. 

В интервю за предаването The View Самюъл Джаксън оспори твърденията на Тарантино, който заяви, че трябва да има й изпълнители, които да се превъплъщават и в ролите на супергерои. 

"Признакът за филмова звезда винаги е бил колко задници са седнали на седалките в киносалоните? Тогава! За какво говорим?. Това не е голямо противоречие за мен, защото знам, че очевидно тези актьори са филмови звезди. Чадуик Босман е Черната пантера. Не можеш да опровергаеш факта, че той е истинска филмова звезда", възмути се Джаксън.

Самюъл Л. Джаксън е част от филмовата вселена на Marvel, като изпълнява ролята на Ник Фюри.

„Поради „марвелизацията“ на Холивуд, имаме много актьори, които са станали известни, играейки всички тези герои. Но дали те са филмови звезди? Капитан Америка е звезда, Тор е звезда“, заяви наскоро именитият режисьор Куентин Тарантино, намеквайки, че смята за истински звезди героите от комикси, но не и актьорите, които играят изпълняват техните роли на големия екран.