0

А ктьорът Брайън Кранстън планира да напусне Холивуд, за да има повече време за съпругата си Робин Диърдън, предаде ДПА/Пи Eй мидия.

Той разкри пред британското издание "Джи Кю", че ще се спре с актьорството през 2026 г.

Според изданието Кранстън, който е носител на награда "Еми", има намерение да се оттегли от продуцентската си компания и да продаде половината от "Дос омбрес", която основа през 2019 г. заедно с колегата си от сериала "В обувките на Сатаната" Арън Пол. 

След това заедно със съпругата си планират да се наслаждават се на живот във Франция.

Приемайки наградата "Еми" през 2008 г. за ролята на Уолтър Уайт в сериала "В обувките на Сатаната", Брайън Кранстън благодари на жена си с думите: "Ти ме държиш здраво стъпил на земята".

През 2014 г. той изрази любовта към работата си, като каза: "Обичам да играя, това е моя страст и ще го правя до последния си дъх".

Не е ясно дали Кранстън ще се завърне на снимачната площадка след 2026 г., но изглежда сигурен, че ще е добре да се съсредоточи върху брака си.

"Искам отново да променя парадигмата", казва той. "През последните 24 години Робин водеше живот, като ме следваше... Тя е съпруга на известна личност. Трябваше да напасне живота си според моя. Тя има огромна полза от това, но ние сме неравнопоставени. Искам да се изравним. Тя го заслужава".

Двамата са женени от 34 години, като и полагат усилия да поддържат връзката си още преди да си кажат "да".

"Със съпругата ми ходим заедно на терапия преди да се оженим", споделя Кранстън. "Гледам на това като на предупредителна лампичка... Обичам съпругата си и искаме да изминем заедно дълъг път... по здравословен начин. Не искам просто да бъда с нея".

Двамата се срещат през 1986 г. на снимачната площадка на продукцията на Си Би Ес "Въздушен вълк". Кранстън играе изоставен любовник, който държи заложници под дулото на пистолет. Диърдън е в ролята на жертва.

Брайън Кранстън, който ще навърши 70 години, когато се пенсионира, казва, че се надява да живеят в малко френско село, да научат езика, да се грижат за градина и да готвят заедно, отбелязва ДПА.