0

Н осителката на титлата “Мис Силикон” Джулиана Гани категорично е една от претендентките за приза на най-секси майка у нас. Малката Джулка стана майка, но нито за момент не загуби формите си. Още докато беше бременна, тя се закани да бъде супер секси майка.

Едрогърдата пловдивчанка беше решила да не кърми, за да не й се развали силиконовият бюст, както и да спазва специален хранителен и детоксикиращ режим, за да може бременността й да не се отрази на тялото. И до днес мнението на Джулиана е, че дамите не трябва да се превръщат в домашни прислужници с проскубана коса и широка нощница само защото вече имат мъж и дете. Добре е да са секси, красиви. За да постига това, Джулиана не излиза от фитнеса, разполага с личен инструктор и спазва хранителен режим и това дава резултат. През лятото силиконката през ден нагорещяваше мрежата със секси кадри по бански. В момента се говори, че блондинката е бременна за втори път в живота си. Дори това да е така, по никакъв начин не се е отразило на начина, по който изглежда и продължава да предизвиква с горещи снимки по бански.

Гола

Плеймейтката Николета Лозанова също не спира да провокира последователите си в социалните мрежи, въпреки че е майка на дъщеричка. Хубавицата постоянно провокира феновете си със снимки, на които позира или както майка я е родила, или елегантно прикрила части от тялото си. Не случайно е попадала в не една или две класации. Преди години тя беше първа в надпреварата за най-секси тяло, определено от онлайн гласуване. Друга класация и до днес я поставя в челните места за най-желаните жени у нас. Мис Плеймейт дори печели приз за най-секси майка през 2014 г., въпреки че е родила само две години преди това. НиЛо показва перфектна форма и демонстрира хубаво, добре поддържано и оформено тяло. Голяма част от потребителите в Мрежата дори смятат, че след раждането сексапилът на миската е станал в пъти по-голям.

Импланти

Колежките й Златка Райкова и Златка Димитрова също са в жестока конкуренция коя от тях е по-секси мамче. Неведнъж феновете им са се опитвали да ги сравняват и все още никой не е стигнал до окончателно мнение. Русата Златка стана майка наскоро, дори по времето на бременността си тя притежаваше секси визия, на която може да завиди всяка една жена. След раждането красавицата не се отпусна, а напротив - трудеше се упорито върху усъвършенстването на своето тяло, а то й се отплати. Не случайно красавицата има няколко награди в категорията секссимвол през годините. Черната Златка също не отстъпва на русата си колежка. Красавицата се отдаде на спорта и активните трнировки след раждането. Покрай това смени и режима на хранене, а резултатът беше налице. След раждането на сина й тя промени и формата на носа си, както и гръдните импланти и се превърна в една от най-секси майките у нас. Заради което и днес продължава да бъде един от най- предпочитаните модели на бельо у нас.

Блян

Инфлуенсърката Бояна Маринова, която е позната и с участието си в сериала „Лъжите в нас“, всъщност е майка на две малки момченца. Красавицата е една от тези млади и активни българки, които не просто могат да съчетаят семейство и здрава работа, но и да продължават да бъдат блян за всеки мъж. Въпреки майчинството тя изглежда в перфектна форма и продължава да работи като модел. Три месеца след като роди първия си син, тя беше върнала и дори подобрила старата си форма.

Тайна

Попфолк певицата Мария определено е сред най-секси майките у нас. И за никого не е нито тайна, нито изненада, че само преди няколко години тя спечели и награда за най-секси майка сред гласуване на фенове в интренет пространството.

Биляна Лазарова наду циците

Младата певица Биляна Лазарова се превърна в секссимвол именно след като стана майка за първи път. Раждането се отрази повече от страхотно на младата певица. Ако до преди да роди тя се оплакваше често от проблеми с теглото - качвания и сваляния на килограми, то след раждането певицата се впусна в балансиран и изключително активен начин на живот. Самата тя казва, че е успяла да свали качените килца само за няколко месеца. Освен че вае тяло със спорт, Лазарова си увеличи бюста и вече феновете й в мрежата могат все по-често да я видят как позира по бельо. Дори в един от последните й проекти младата майка не спира да провокира с разголената си визия.

Глория – прима на бабите

Примата на фолка Глория определено води класациите за най-секси
баба у нас. Гласовитата хубавица, която има внучка, по нищо не отстъпва на младите си колежки, а някои от тях дори засенчва
с тяло и осанка. И това лято Глория пусна няколко снимки от плажа, с които отново нажежи страстите. В момента певицата е в Италия, където се радва на хубаво време и пълноценна ваканция. От години изпълнителката на „Крепост“ се грижи за външния си вид ежедневно, като и често спазва строги диети, за да изглежда по този безупречен начин. Припомняме ви, че тя извая тази прекрасна форма с лечебното гладуване на д-р Емилова. Това лято освен Глория дъщеря и Симона също се пусна с манекенски размери, като досега не е издала диетата си, с която успя да свали толкова килограми и да изглежда в момента като от корица на модно списание.