0

Г олям сексскандал взриви руската художествена гимнастика. Олимпийската шампионка от Лондон 2012 Анастасия Назаренко обвини един от треньорите си в интимен тормоз. Тя отказа да назове името му, като уточни единствено, че е от мъжки пол. 

"С моята история искам да защитя децата и да предупредя родителите. Отличен треньор, опитен, професионалист... Но обича да докосва момичетата по задните части", разказа 31-годишната Назаренко в YouTube канала RGcenter No1.

"В някакъв момент ми се разкрещя и ме изгони от тренировка. Отидох в офиса и му се извиних. Той ми прости и пожела да ме прегърне. Започна да ме докосва там, където не трябва. И това се случваше често", добавя Назаренко.

"До момента не го бях разказвала, защото ме беше страх и се срамувах. Но реших да го направя заради всички момичета в художествената гимнастика", казва още олимпийската шампионка, която е спечелила по три златни медала от световни и европейски първенства.

Рускинята Анастасия Назаренко oт няколко години живее в САЩ, където работи като фитнес инструктор, и има американско гражданство. 

Източник: Gong.bg