0

К андидатката за титлата “Мис Силикон” Кати Дойнова отмъкнала гаджето на Мис Силикон 21 Жасмина Стоичкова под носа й, научи „Телеграф“.

Според запознати в момента Дойнова е на романтична почивка именно с доскорошната половинка на Мис Силикон.

Карма

Хубавицата се отбеляза от един от най-скъпите гръцки хотели, а справка показа, че цената на нощувката там е в размер на 2600 лв. Малко по-късно Дойнова сподели своя снимка от джакузито пред стаята си с чаша шампанско в ръка, придружена от текст: „В крайна сметка кармата идва за всички. Не можеш да се разминеш да прецакваш хората през целия си живот. Не ме интересува коя си - каквото повикало, такова се обадило. Така става. Рано или късно Вселената ще ви отмъсти, което заслужавате“.

Драма

Пред „Телеграф“ Дойнова заяви, че човекът, за когото е предназначен постът й, няма начин да не се е разпознал, но нито потвърди, нито отрече дали става въпрос за доскорошната й приятелка Жасмина Стоичкова. Според запознати любовните драми между двете дами започнали преди време, когато първа Жасмина откраднала гаджето на Дойнова. Потърсена за коментар, Мис Силикон не беше открита.

Instagram

Припомняме, че съвсем наскоро именно тя обяви, че статутът й отново е на свободна жена, след като преди това на няколко пъти намекна, че в живота й има мъж, който разполага с доста солидни финансови възможности.