0

К азват, че да отидеш Рим и да видиш папата, е голям късмет. Такъв обаче имат малцина туристи, обикаляйки из забележителностите на Ватикана. Но това не важи за Джей Балвин, който не само че успя да го зърне, но и да си направи селфи с него.

Хосе Алваро Осорио Балвин, по-известен със своя псевдоним J Balvin, сподели в своя профил в Instagram, че е истински благословен, защото е бил на дъх разстояние от папа Франциск. И освен, че му целунал ръката, извадил мобилния за селфи.

На фона на снимките с множество филтри на звезди като Ким Кардашян и Кайли Дженър, изпълнителят привлече вниманието си със своите кадри от емоционалната му среща с папата. Тя се осъществила благодарение на фондация Vitae. Именно тя поканила Балвин и други международни артисти във Ватикана, за да обсъдят общи проекти в областта на културата и изкуството.

Седнал на стол, очаквайки да го извикат, за да каже няколко думи, до папа Франциск се доближил Джей Балвин. Макар и да се притеснявал от това да го заговори, колумбийският певец се престрашил и седнал до него.

Певецът е качил и видео, в което се вижда, че папата с охота приема да се снимат с предната камера на неговия мобилен телефон. Като Джей дори леко се накланя към главата на римокатолическата църква, все едно се щраква със свой близък приятел. След това двамата си разменят няколко думи – нещо, което Балвин ще помни завинаги. По-специалната публикация на изпълнителя е събрала над 1 милион и половина харесвания.

„Малко от нас си правим селфи усмихнати, а актуалната латино тенденция Ганг с папа Франциск. Винаги в приповдигнато настроение, приканяйки към любов и толерантност“, сподели той.

През изминалия уикенд папа Франциск отслужи меса за беатификацията на папа Йоан Павел Първи, починал през 1978 г. Тя се проведе на площад „Свети Петър“.

В своя официален профил в Instagram, папата сподели няколко снимки от срещата на върха. На нея виждаме, че той се е снимал с всички участници, сред които е и Джей Балвин. Вие сте проповедници на красотата.

„Вие дарявате красота и красотата прави добро. Красотата лекува, красотата ви помага по пътя“, гласи текстът към неговата публикация.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J Balvin (@jbalvin)