0

К огато стане дума за кръвосмешение, все се сещаме за киното или за пиесата „Хамлет“ на Шекспир. Никак не ни се вярва ,че това може да се случи в реалния живот. Само че това не само става и в днешно време, ами засяга даже и известните. Какъвто е случаят с холивудската двойка Кийра Седжуик и Кевин Бейкън.

Те са женени повече от 35 години и се смятат за най-силната двойка в Холивуд. Женят се през септември 1988 г. и оттогава са неразделни.

“Винаги сме знаели, че сме едно. И двамата знаехме, че това е завинаги“, казва Кира по-рано за връзката им.

През 2009 година животът ги подлага на тежко изпитание. Кевин и Кийра попадат в схема за кражба на милиони. Те бяха едни от многото знаменитости, които инвестираха във финансовите схеми на Бърни Мадоф, губейки много пари.

Бейкън никога не е разкривал официално точната сума, която е бил измамен, но според докладите тя е била 30 милиона долара. След известно време Кевин коментира ситуацията, като каза, че въпреки че е

болезнено, драмата със загубата на толкова много пари от семейната сметка е накарало него и Кийра да се съсредоточат върху това, което е важно:

“Стигнахме дотук, децата ни са здрави, ние сме здрави. И като видим, какво все пак имаме - добре е”.

Тъкмо успели малко да се стабилизират от финансовия удар, съдбата отново ги подлага на изпитание..

През 2011 г. Бейкън участва със съпругата си в шоуто "В търсене на корени", когато анализите показват, че Кевин и Кийра са братовчеди в девето коляно, тоест, че съпругата му е роднина. 

Разбирайки истината за родството си, те преживяват изключителен стрес. Полагат неимоверни усилия да преодолеят психологическата травма и да продължат напред.

Подложена на толкова тежки финансови и емоционални удари, известната двойка решава да се отдалечи от Холивуд и да се установи в уютна ферма в Кънектикът. И двамата редовно публикуват актуализации за живота си във фермата, заобиколена от добитък и провинциално спокойствие.

Любимото занимание на двойката е да пее, особено на козите си.

Както се казва, всичко е добре, когато свърши добре, а щастието може да е и зад ъгъла, пък било то изразено и чрез песни за рогат добитък.