0

Д ейвид Бекъм се подигра със съпругата си Виктория, след като тя заяви, че е от "работническата класа".

В документалния филм на Netflix "Бекъм" на Дейвид и Виктория, който описва подробно живота на футболната звезда и певицата от „Spice Girls“, Виктория разкри какво първоначално харесала в Дейвид, когато двамата се срещнали на футболен мач през 1997 г.

„Просто ми хареса и беше толкова просто. И двамата идваме от семейства, които работят много усилено. И двамата сме от работническа класа.“

"Бъди честна!" — извика Дейвид от отделна стая. „Аз съм честна“, отвърна Виктория, преди Дейвид да се включи, „С каква кола те закара баща ти на училище?“ Виктория се препъна отговора си, като първо каза: „Това не е прост отговор. Зависи. Добре, през 80-те години баща ми имаше Ролс-Ройс“.

Режисьорът на документалния филм Фишър Стивънс прекара 30 часа в разговор с Дейвид и 14 часа в интервю с Виктория за проекта, съобщи Variety. „Не всичко беше розово в отношенията му с Виктория“, каза Стивънс пред изданието. „Има постоянен спор. Честно казано, бях доста трогнат от връзката им в края на деня и – след всичко, през което са преминали – колко много се обичат и колко са близки“, добави той.

Дейвид и Виктория се женят през 1999 г. и имат четири деца: Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.