0

П олицията е конфискувала джипа на сексапилния модел Кейти Прайс, след като е била заловена да шофира без книжка или застраховка,  твърдят местни жители.

Свидетели казват, че бившият бляскав модел малко преди 18 часа в петък е била спряна от полицията на кръговото кръстовище Sompting Road в Уортинг, Западен Съсекс. Те са я видели да говори с полицията край пътя повече от час след инцидента.

Сексапилната красавица едва наскоро успя да се върне зад волана след двегодишна забрана за шофиране, която й беше връчена през декември 2021 г., когато катастрофира с автомобила си близо до дома си в Съсекс.

Майката на пет деца беше снимана по-рано тази седмица, облечена в розово облекло в стил Барби, да пъха поставената на предното й стъкло глоба,  за паркиране в ръчната си чанта Louis Vuitton.

Топ моделът призна, че само седмица по-рано е платила 14 000 паунда на година за автомобилна застраховка. Първоначално цифрата е била 73 000 паунда, но е получила по-добра оферта. Тя твърди, че начисляването на абсурдно високи цени е „дискриминация“.