0

Т я разкрива пред света тайни от брачния й живот със съпруга си Паша Ковальов, признавайки, че те преживяват трудни времена, които сравнява „като кораби, минаващи през нощта“.

Рейчъл Райли откровено разказа живота и брачните проблеми със съпруга си Паша Ковальов в интервю за The Sun.

Звездата от The Countdown призна, че й е много трудно да  намери време насаме с бившата звезда на Strictly Паша, докато жонглират между работа и родителство.

Рейчъл каза, че нощните срещи могат да бъдат рядкост за двойката, която има две дъщери Мейвън и малката Ноа на 22 месеца.

Но телевизионната звезда призна, че не би променила нищо и всъщност се радва на тази фаза на семейния живот.

„Ако успеете да се видите след три месеца отсъствие, това е голяма работа“, споделя тя. „Хубаво е да успеете да откраднете една вечер насаме, особено когато имате малки деца“.

Звездата на Channel 4 разкри, че е „жонглирала с толкова много неща“ и сега ще трябва да бъде по-организирана през почивните си дни.

Рейчъл не се сдържа да добави, че е от решаващо значение да се намери време за романтика и да се запази искрата жива.

Но телевизионната водеща изглежда по-щастлива от всякога и от това как върви животът й в момента, тъй като дава приоритет на семейството и се опитва да се наслади на времето с малките си момиченца.

Рейчъл обяснява как грижите за децата й е преобърнало живота, тъй като не може просто да реши да излезе вечер, когато си поиска. Тя е наясно, че това е само „временно“, докато децата станат по-големи и няма да й се налага да кърми.

Звездата признава, че се е научила да съчетава натоварения си график в телевизията, семейният живот и романтичният живот сред различни други проекти.