0

Д аниел Радклиф изглеждаше като много грижовен и обичлив баща, разхождайки се  с четиримесечния си син, закопчан на гърдите му в светлосив кош за новородено, докато се присъединяваше към колоната на стачкуващите от профсъюза SAG-AFTRA в Ню Йорк в петък следобед.

Докато протестираше за по-високи заплати на фона на инфлацията и защита от изкуствения интелект (AI), заедно с дългогодишната си партньорка Ерин Дарк, 33-годишната звезда от Хари Потър можеше да бъде видян как гледа с обожание малкото си дете, което носеше шапка на черни и бели райета и гащеризон с щампи на динозаври.

GettyImages

Радклиф беше забелязан да бута количка два пъти през април, само седмици след като стана баща, а това беше първият път, когато бебето на двойката беше показано публично.

За случая английският актьор, който отскоро се радва на родителство, беше облечен в синя тениска в тон с бейзболна шапка на Toronto Maple Leafs и сиви панталони.

Неговата  половинка, най-известна с ролята си на Синди в телевизионния сериал Good Girls Revolt, носеше бяло-черна тениска „SAG-AFTRA“, зелена шапка и черен клин. Актрисата беше завършила непринудената си визия с огромни очила и кафява чанта, която съдържаше най-важните й неща, с двете си ръце, за да вдигне табела с надпис: „SAG-AFTRA ON STRIKE!“

.

 .
GettyImages

По-рано този месец Радклиф сподели в интервю за бащинството:  'Чудесно е. Това е лудо и интензивно, но той е прекрасен, а Ерин е невероятна. Истинска привилегия е да прекарам това време с него. Винаги съм искал да си взема малко почивка и да бъда просто тук с него, което е прекрасно.“

GettyImages

Даниел призна, че занапред ще бъде по-селективен с проектите, които поема, за да може да прекарва повече време със сина си.

Той каза: „Все още не е повлияло на нещата, но наистина обичам да прекарвам време с него и мисля, че ще ми липсва, когато се върна на работа по-късно през годината“ и добави: „Така че определено ще бъда, мисля, малко по-селективен - не по-селективен, винаги съм бил избирателен, но мисля, че вероятно ще работя малко по-малко през следващите няколко години, но никога няма да спра. Не мисля, че това е добре и за мен“, продължи той.