0

Н ародният артист на Русия Филип Киркоров наскоро спомена, че е срещнал жената на мечтите си. 56-годишният крал на попа призна, че вече живее с нова любима, която "го стопля и вдъхновява".

Но един от най-завидните ухажори на страната, както се очакваше, отказа да разкаже повече подробности от семейния живот. И преди Киркоров не говореше за личния си живот.

Певецът беше женен само веднъж - за Алла Пугачева. Двойката живя 11 години и се разведе през 2005 г. Тогава кралят на руската естрада се закле, че иска да спаси брака, но музата му настоя да се разделят, тъй като й липсваше внимание.

През 2012 г. Филип стана баща за първи път - роди се дъщеря му Алла-Виктория, а година по-късно се появи синът му Мартин. DJ и телевизионна водеща Катя Гусева, която от 2018 г. до 2022 г. имаше връзка с Филип, се изпусна, че артистът е на път да се жени.

Самият Филип почти никога не говори за личния си живот. И още повече за евентуална сватба. „Не ме запозна с новата му любима, но забелязах как очите му горят.

Видяхме се в края на юни на рождения ден на сина му Мартин. С просто око се забелязва, че е щастлив, разцъфнал. На първо място, той има невероятно преобразяване.

Второ, ясно е, че той е щастлив в личния си живот. Но не влязох в кръга на тези, на които Филип представи новата си любов“, обясни Гусева.

Припомнете си, че самата телевизионна водеща мечтаеше да се омъжи за Киркоров, но това така и не се случи. През юни 2023 г. Гусева избра друг - адвоката Михаил Сазанов.

Киркоров не я ревнувал и присъствал на сватбата като гост. Бившата приятелка на поп краля каза, че като подарък той й е подарил песен, на която тя и Сазанов изпълниха първия танц на младоженците, както и плик с пари и шикозен букет цветя.Между другото, Киркоров дойде сам на сватбата с бившата си любовница.