0

Н а световноизвестната звезда Леонардо ди Каприо му се носи славата на Дон Жуан, който излиза само с млади жени – на възраст до 25 г.

Но изглежда, че и той си е намерил майстора – новата му приятелка Витория Черети може би ще се окаже жената, която му е сложила юздите.

48-годишният актьор е „луд“ по италианския супермодел, който навършва 26 години през юни, като запознати твърдят, че той вече излиза само и единствено с нея, тъй като тя притежава „всички качества, които той търси в партньорката си“, пише Daily Mail.

Двойката беше заснета за първи път заедно на среща през август и наскоро демонстрира публично любовта си.

Двамата са свързани и от общата им кауза да спасят планетата от изменението на климата. „Лео е луд по Витория и намира всеки аспект от нея за интригуващ“, каза източник ексклузивно пред DailyMail.com .

„Харесва му накъде върви това и той я вижда само в момента. Тя е много интелигентна и притежава всички качества, които той търси в партньорката си. Интересът на Витория към екологичните каузи е най-вероятно това, което най-много привлича актьорът, тъй като двамата имат много общи интереси. Това им дава толкова много да говорят“, добави вътрешният човек.

„Тя беше природозащитник, преди да срещне Лео, така че не е като да го е срещнала и изведнъж да я е грижа за земята. Витория е успешна и финансово независима. Тя очевидно е зашеметяваща и той я намира за невероятна. Но засега те възнамеряват да запазят голяма част от любовта си в тайна.