0

К акто вече стана известно, попфолк певицата Юнона получи изключително изненадващо предложение за брак на борда на луксозна яхта.

РЕЗЕРВИРАНО: Чалгаджийката с най-големите бомби се сгоди! (СНИМКА)

Паметното събитие се е разиграло в Австралия. Дългогодишният приятел на изпълнителката е сложил пръстен с диамант на ръката й.

Сълзи

Предложението дошло съвсем изненадващо. „Все още се чувствам като в сън. Много е вълнуващо, защото винаги съм мечтала да получа предложение. Това, което ми се случи, е повече от това, което някога съм си представяла“, разказа пред „Телеграф“ Юнона. "Преди да получа предложението, го бях помолила да излезем на палубата на круизния кораб, на който имахме резервиран обяд, за да се снимаме. Изненадващо помоли водещия на групата да ни направи видео, изненадах се, защото той не обича да се снима“, обясни тя и добави, че след това любимият й паднал на колене и видяла пръстена. Накрая и двамата плакали.

Мечта

„Пръстенът е изключително красив, с каратов диамант в центъра и множество малки камъчета около него, от бяло злато е. На мъжа ми му било изключително трудно да крие кутията дотук“, сподели още Юнона.

Всъщност тя сбъднала две свои мечти накуп. Изпълнителката мечтаела да посети Австралия още от дете. Когато се запознала с половинката си преди малко повече от 5 години, се оказало, че и той е мечтал за Австралия от дете. „От 2019-а плануваме това пътуване, но заради COVID пътуването ни постоянно пропадаше и така, докато в края на миналата година окончателно се потвърди, че ще заминем“, обясни Юнона. Двойката вече 10 дни е в Австралия. „Почувствахме и двамата, че все едно винаги сме били тук и даже заговорихме за идване отново“, добави певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yunona (@yunonaofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yunona (@yunonaofficial)

*Автор: Василена Маринова