0

М ишо Шамара си подари екскурзия със семейството на любимия остров на Хемингуей - Кий Уест.  До него се стига по 182-километрова магистрала с 42 моста от континенталната част на щата Флорида. 

Почивка

Личен архив

„На почивка сме. Ще останем още няколко дни. Много е яко тук. Кий Уест е последният остров от архипелага Флорида Кийс и е известен като най-южната точна на Северна Америка. Намира се на 90 мили от Куба“, разказа за „Телеграф“ Шамара и допълни: „Това е едно от най-красивите места, които съм виждал. Много е кокетно и е запазен автентичният и старинен дух на сградите, което създава едно по-различно настроение“.

Личен архив

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ: Мишо Шамара пропя чалга! (ВИДЕО)

Островът се слави като мястото, където американската и карибската култура се срещат и сливат. 

Впечатление

Шамара и семейството му използват всяка минута в райското кътче, за да разглеждат нови и нови неща и да се забавляват. Впечатление направи и снимка на Мишо и дъщеря му, на която държат в ръцете си малко крокодилче.

Личен архив

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ: Мишо Шамара се тъпче с БГ лютеница мексиканско производство! (ВИДЕО)

„Това беше на Алеята на алигаторите. Много яки неща могат да се видят. Впечатление ми направи и най-малката поща в САЩ. В нея няма дори тоалетна, защото самата тя е по- малка от една тоалетна“, смее се Мишо. Семейството на изпълнителя си открадна няколко дни и в Маями.