0

С лед като кариерата му на големия екран е в застой, Уил Смит планира да се завърне към "изоставената" си рап кариера, съобщава изданието "Radar Online".

Актьорът се опитва да възроди рап кариерата си, тъй като трудно си намира работа, след като позорно удари Крис Рок на Оскарите през 2022 г. Филмовата му кариера достига своя връх и се срива в един и същи ден, когато печели "Оскар" за най-добър актьор, но губи всичко останало, удряйки Рок.

Оттогава насам Смит трудно си намира роли и именно поради тази причина иска да се върне към музиката. "В света на рапа да удариш човек през лицето за това, че е обидил жена му, не се смята за престъпление, а за почетна значка", казва близък на Уил и пред "National Enquirer".

Не само шамара му изиграва лоша шега - припомняме, че бе публично унижен от съпругата си Джейда Пинкет Смит, която разкри, че двамата живеят разделени от 7 години и че "голямата й любов е Тупак, а не Уил". "Той се е променил много", разказва негов приятел пред "Radar". "След последните събития в живота му е готов да бъде по-твърд", допълва източникът, близък до него. 

Смит със сигурност е навлязъл в тежък период след шамара, който се прочу из цял свят. Въпреки че успешната му кариера в телевизията и киното бе в застой заради това, че защити Джейда, която след това разкри пред света тъмните им тайни в мемоарите си, той остана все така подкрепящ. На скорошно събитие, посветено на книгата й, той сподели преди медиите, че изпитва "само любов и уважение" към нея.