0

Д жейда Пинкет Смит призна, че е решила да остане до Уил Смит в момента, в който той удари шамар на Крис Рок на миналогодишните Оскари.

52-годишната американска актриса разкри също как тя и 55-годишният Уил са взели взаимното решение да работят за „нетрадиционната си връзка“, предвид миналото им.

В интервю за The One Show Джейда коментира: „Знаех, че ще има огромна реакция (на шамара, бел. ред.). И това беше моментът, в който реших, че ще остана до него. Знаете ли, странно е как точно такива ситуации могат да засилят любовта и беше доста труден период, но определено ни сближи. Така че да, това е лудост как работят нещата“, каза тя.

Тя добави: „Бих казала, че Уил и аз сме решили да имаме връзка, която отговаря на това, което желаем, и така се разделихме, но след това дойдоха Оскарите. Но със сигурност няма да кажа, че е имаме традиционни отношения. Решихме да бъдем заедно по начин, който работи за нас“.

В експлозивните мемоари актрисата разкри как се е променила динамиката на брака й със Смит след Оскарите. „Връзката ни стане по-дълбока. Бях наистина загрижен за Уил. И в този момент осъзнах, че колкото и предизвикателна да е връзката ни, аз винаги ще бъда до него, независимо от всичко“, добави тя.