0

Л юбимецът на Лепа Брена – известният турбофолк певец Педжа Йованович претърпя конфузен инцидент.

След дълго отсъствие от светлините на прожекторите, се наложило на Педжа да направи все пак първия си концерт. Миналата година успял да продаде няколко концерта, а за тази есен готви дори 5 изяви пред публика.

Той бе една от специалните изненади, които Лепа Брена спретна за рождения ден на съпруга си Боба Живойнович и създаде прекрасна атмосфера с песните си.

ТИ ДА ВИДИШ! Какви ги свърши Лепа Брена? Мъжът й направо ревна! (СНИМКИ)

Зо концерта обаче пред повече хора удря на камък.

Сценичната треска била толкова силна при първото излизане пред публика след година отсъствие, че той се паникьосал и изгубил гласа си.

Страхът от излагацията го запратил директно в клозетите на зала МТС, където било събитието. Певецът се заключите там за ужас на организаторите на концерта, които не знаели къде се е дянал изпълнителят броени минути преди началото.

„Спомням си, че 5 минути преди да изляза на сцената се затворих в тоалетната. Трябваше да се стегна и направих няколко упражнения.. Нищо не се чу. Повечето хора биха се паникьосали, паникьосах се и аз, защото това бе първият ми самостоятелен концерт. Но си казах: „Педжа, излез да пееш, каквото толкова!“, споделя той пред сръбски журналисти.

Първите две песни били на ръба да се провалят, но след това Педжа се освестил и довършил концерта, както си му е редът, става ясно от разказа му в предаването "Pusti brigu".

Гледайте частието му в предаването ТУК!